Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

H απενοχοποίηση των sneackers....



VICIOUS Black leather studded high-top trainers
Αποτέλεσμα εικόνας για shoes women               Αποτέλεσμα εικόνας για louboutin                

Εντάξει δε θα σας πω κάτι καινούριο......οι περισσότερες έχουμε εντάξει τα αθλητικά παπούτσια στο ντύσιμο μας, καθημερινά.
 Είτε με κουστούμι, είτε με τζιν, είτε με κολάν βλέπεις όλο και περισσότερες γυναίκες, κάθε ηλικίας, να επιλέγουν άνετα sneackers στην καθημερινότητα τους, τις περισσότερες φορές δημιουργώντας ένα όμορφο stylish αποτέλεσμα.  Τι έχει αλλάξει όμως τα τελευταία χρόνια, και από τα 10πόντα που φορούσαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, που είχε ως ένα βαθμό κρυφομαζοχιστικές τάσεις, περάσαμε στο άλλο άκρο????   Sneackers, σταράκια, αθλητικά παντού......... Με όλα και για όλες τις ώρες.
Η γυναίκα σήμερα επιλέγει την άνεση, όχι μόνο γιατί είναι trendy, αλλά κυρίως γιατί έχει απενοχοποιηθεί από τα στερεότυπα,  ότι όμορφη και σέξι μπορεί να είναι μόνο αν ισορροπεί πάνω σε 10ποντες γόβες. Δεν είναι ότι δεν την ενδιαφέρει η εικόνα της πια, κάθε άλλο.  Σήμερα η γυναίκα αγαπάει και προσέχει περισσότερο τον εαυτό της.  Είναι ενημερωμένη, έχει αυτοπεποίθηση, αθλείται περισσότερο,  έχει πιο πολλές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.
Οκ για να μην ξεχνάμε όμως εντελώς και τη θηλυκή μας πλευρά, φυλάμε τις ψιλοτάκουνες γόβες μας, και μάλιστα σε περίοπτη θέση στη ντουλάπα μας, για τις ώρες όμως που θα επιλέξουμε εμείς!!!!   Well done GIRLS!!







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...