Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Τα «ΟΧΙ» που πρέπει να λέμε στις σχέσεις μας!


Αλήθεια στη ζωή σας και στις σχέσεις σας πόσο εύκολα λέτε ναι, και πόσο δύσκολο σας είναι να πείτε ένα ωραιότατο όχι; 


Είστε πραγματικά ευτυχισμένοι με την τακτική που ακολουθείτε; Κανείς άλλος δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση παρά μόνο εσείς. Τα «ΝΑΙ» της ζωής σας είναι αυτά που πραγματικά θέλετε να φωνάξετε; Ή μήπως πίσω από κάθε «ΝΑΙ» σας κρύβεται ένα καταπιεσμένο και φοβισμένο «ΟΧΙ»;

Δείτε λοιπόν πότε επιβάλλεται να λέτε όχι...

ΌΧΙ στην Αυτολύπηση: Αντί να μουρμουράς ότι η ζωή σου φέρεται τόσο άδικα και όλα σου πάνε στραβά και ανάποδα, πάρε τη ζωή στα χέρια σου. Αν η μέχρι τώρα ζωή σου δεν σου αρέσει τότε κουνήσου δεν είσαι δέντρο.

ΌΧΙ στους Τοξικούς Ανθρώπους: Οι ρυθμοί της ζωής και η πίεση καθημερινά είναι έντονη, μην αναλώνεσαι με ανθρώπους που σου ρίχνουν την ψυχολογία. Σου απορροφούν τόσο πολύ ενέργεια και ζωτικότητα που θα σε καταβάλουν πριν το καταλάβεις.

ΌΧΙ στα Παραμύθια: Μην λέτε παραμύθια και μην ακούτε αντίστοιχα, εκτός και αν διανύετε ακόμα την παιδική σας ηλικία. Μην τροφοδοτείτε τους ανθρώπους γύρω σας με όνειρα και ψεύτικες υποσχέσεις. Λόγια που μπορείτε να τηρήσετε. Αυτά να λέτε.

ΌΧΙ στο Κουτσομπολιό: Μην σχολιάζετε τον κόσμο γύρω σας. Θα σας το πω απλά «Get a life».

ΌΧΙ στο ψέμα: Βάλε τέλος στις ψεύτικες σχέσεις της ζωής σου. Αν μια φίλη σε χρησιμοποιεί για να μη νιώθει μόνη, αν αντιλαμβάνεσαι πως ο σύντροφός σου δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου και προσποιείται, ποιος ο λόγος να συνεχίζεις να ρίχνεις στάχτη στα ματάκια σου; Ώρα για αλήθειες, λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...