Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

CoffeeTeas! New shop in town!


Δεν είμαι και από τις φανατικές του τσαγιού όμως εκείνη η ταμπέλα "Take away tea" έξω από το εξαιρετικής αισθητικής και διακόσμησης μαγαζί στο κέντρο της πόλης με οδήγησε στο εσωτερικό του. 
Το να αποφασίσω όμως, ποιο τσάι θα επιλέξω ήταν μια όχι και τόσο εύκολη υπόθεση τελικά. Όταν άρχισαν να ανοίγουν τα άσπρα βάζα και να μυρίζω τις διαφορετικές και τόσο περίεργες ποικιλίες τσαγιού, η ερώτηση στην χαμογελαστή κοπέλα που με εξυπηρετούσε βγήκε αβίαστα. "Πως τις θυμάσαι όλες απ'έξω?"  

Πράσινο τσάι "Japan Sencha" ή "Marzipan" με κομμάτια μήλου, παπάγιας, δαμάσκηνου, σταφίδας και με γεύση πικραμύγδαλου. Μαύρο τσάι "Πορτοκάλι Special" με γεύση σοκολάτας και πορτοκάλι ή "Earl Grey Blue Flower" με άρωμα περγαμόντου, άνθη μολόχας και καλαμποκιού.  "Fantazy" με κομμάτια λεμονόχορτου, μήλου και καρδάμου, τζίντζερ και βασιλικό ή "Cream Caramel" με κρεμώδη γεύση καραμέλας.  
Και ο κατάλογος δεν τελειώνει.  49 ποικιλίες πράσινου, άσπρου κι μαύρου τσαγιού.  Ύστερα ξεκίνησαν τα μείγματα βοτάνων.......κι εκεί είπα Stop!  Ευτυχώς γιατί θα μπορούσα να είμαι ακόμα εκεί και να μυρίζω, να γεύομαι και να μου αρέσουν όλα, ως γνωστή λάτρης των διαφορετικών γεύσεων.  
Τελικά πήρα το μαύρο τσάι "Σοκολάτα-Chilly" γιατί ήθελα κάτι τονωτικό και δεν το μετάνιωσα!  Την επόμενη φορά που θα είστε στο κέντρο της πόλης σας προτείνω να το δοκιμάσετε κι εσείς! 


P.S. Να μην ξεχάσω, το μαγαζί έχει φρεσκοκομμένο ελληνικό και εσπρέσο που μπορείτε να πάρετε για το σπίτι. Δεν το δοκίμασα όμως. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον!

CoffeTeas - Αγ. Λαύρας 2, Κατερίνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...